minibrudarna

Alla inlägg den 24 september 2014

Av Lina Kimmegren - 24 september 2014 09:06

Zoey (Härjet) härjar på hela dagarna, nä hon sover också. Men det är fullfart vaken tid! Vi börja för några dagar sen att träna in ligg, bara för jag ska ha ligg och stå sen, bara för att se om hon kan skilja på orden;)
Det krävdes endel tålamod, men igår äntligen så fatta hon galoppen. Hon buga bara först och bet i mina kläder och allt möjligt. Men igår la hon sig ner hela 3 gånger, men jag visar ju fortfarande med handen. Så vi ska träna vidare på det!

Inkallningen utanför här har blivit sååå mycket bättre, jätteduktig är hon. Men det lär väl gå i perioder det där;) 
Hon är en riktig liten busråtta<3!

I helgen MÅSTE vi in till Linköping och testa regntäcke till Zoey, hoppas att vi hittar ett Hurtta som passar henne:)


 

Av Lina Kimmegren - 24 september 2014 08:57

Igår var jag och Lea på agilitykurs i kylan, vi träna skick in i tunnlar. Var inte helt nöjd med den övningen, men när man peppa upp henne med hennes leksak så fick hon fint sug in i tunnlarna. Så det är bara att träna så, så jag slipper krypa med henne i tunneln (skojja haha).
Sen var det en övning med hopphinder,slalom och hopphinder. Det har ju inte funkat för Lea förut, då hon missat ingången till slalomet, men igår funka det asbra. Vi börja även träna högerslalom igår, och det gick också bra=)

Gungan träna vi också, och den är det också bara att träna,träna och träna. Jag har varit lite slarvig och typ skitit i att träna den, och då blir det ju inte bättre;)

På Fredag ska jag och Sofie träna, och då ska jag träna högerslalom,gungan och även skick in i tunnlar. Vi fick även en härlig enkel bana eller övning som vi ska göra också, en flaska vin på den så kör vi;)!
 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En blogg om mitt liv med mina galna råttor. Zoey är en prazsky kryasrik, och Lea är en "jack russell" utan stamtavla. Jag tränar och tävlar i agility, Zoey ska tävlas i det med när hon har åldern inne. Har även fastnat för utställning. Vi brukar även läg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Hundliv


Ovido - Quiz & Flashcards