minibrudarna

Alla inlägg den 30 september 2014

Av Lina Kimmegren - 30 september 2014 08:47

Hej alla läsare!
Nu var det några dagar sen jag blogga, men det är fullträning med båda hundarna. Lea och jag träna agility i Fredags med Camilla och Sofie, vi gjorde den där övningen som jag la upp bild på här. Den gick väl bra, hon blir så himla off ibland. Men jag är nöjd endå, det gick bra. Vi kom runt. 
Hon va ju bara tvungen att springa ut från plan och skälla ut en stor svart hund (hon gillar inte dom), men hon går ju inte fram hela vägen utan några meter ifrån och skäller och skäller. Dumma hund;)! 

Zoey och jag har mest lekt, och tränat stå,ligg och stå på bordet. Nu måste vi verkligen börja träna på att gå fint i kopplet så hon inte går fult i ringen i November;)
Hon blev ju 12 veckor i Söndags, så imorgon ska hon få sprutan och det ska bli så skönt. Då kan hon följa med överallt! :) 
Annars dampar hon och busar runt som en galning. Hon träffa min kompis Cassis katt med i Söndags, det gick jättebra. Hon fick även träna på att ligga i buren där medans vi åt. Lite gnälligt i början, men sen blev hon tyst. 


Ikväll har Lea och jag kurs, det ska bli roligt:)......När lilla råttan vaknat nu så blir det promenad i det härliga höstvädret :) 



Lea · Träning · Zoey
Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En blogg om mitt liv med mina galna råttor. Zoey är en prazsky kryasrik, och Lea är en "jack russell" utan stamtavla. Jag tränar och tävlar i agility, Zoey ska tävlas i det med när hon har åldern inne. Har även fastnat för utställning. Vi brukar även läg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Hundliv


Ovido - Quiz & Flashcards